Atatürk

SGK VE İŞKUR ÇALIŞANLARI İÇİN SAMİMİYETLE GAYRET EDEN TEK SENDİKAYIZ

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcılarımız Sami Çam ve Özgür Çelikbaş, İstanbul 3 Nolu Şube Başkanımız Hasan Ertuna ile birlikte 18.03.2023 tarihinde İstanbul’da SGK ve İŞKUR çalışanı üyelerimiz ile bir araya geldi.

Genel Başkanımız Türkeş Güney, 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 108. yılı kutlu olsun, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları kanlarıyla sulayarak bize vatan yapan tüm ecdadımızı rahmetle yad ediyorum” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanları için samimiyetle çalışan, gayret eden tek sendika olduğumuzu belirten Genel Başkanımız Türkeş Güney, “Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının 666 sayılı KHK ile kaldırılan ikramiyelerinin yeniden ihdas edilmesi, kurum içi uzmanlık imkanı getirilmesi ve TBMM’ye getirdiğimiz SGK çalışanlarına yapılacak ödemeye ilişkin düzenlemenin biran evvel kanunlaşması için  görüşmelerimize Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ve Siyasi partiler nezdinde sürdürüyoruz. 666 Sayılı KHK sebebiyle mağdur olan İŞKUR çalışanlarının kaldırılan ikramiyelerinin yeniden ödenmesi ve İMD kadrolarına kurum içinden atama yapılması için girişimlerimiz devam ediyor.

2023 yılı toplu sözleşme yılıdır, büro hizmet kolunda yetkiye en yakın sendika Türk Büro-Sen’dir. Memurlarımız sorunlarının toplu sözleşme masasına götürülmesini, sorunlarının çözülmesini istiyorsa, yetkiye en yakın sendika Türk Büro-Sen’dir. Memurlarımızı sendikalardan istifa etmeye davet edenlerin derdi memurlar değil, kendi menfaatleridir. Memurlarımız bu süreçte tercihlerini 12 yıldır hiç bir haklarını toplu sözleşme masasına götürmeyen sendikadan yana değil, Türk Büro-Sen’den yana kullanmalıdır. Hizmet kolumuzdaki Tüm memurlarımızı Sendikamız üyesi olmaya, hak alma mücadelemize davet ediyorum” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI