Atatürk

TOPLU SÖZLEŞME MASASINDA DEĞİŞİKLİK YAPMANIN ZAMANI GELMİŞTİR. HİZMET KOLUMUZDAKİ BÜTÜN KAMU GÖREVLİLERİNİ YETKİYE EN YAKIN SENDİKA OLAN TÜRK BÜRO-SEN ÇATISI ALTINDA TOPLANMAYA DAVET EDİYORUM

Genel Başkanımız Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcımız Sami Çam ile birlikte 20.11.2022 tarihinde Ordu’da Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendikalarımızın Şube Başkan ve Temsilcileri ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Genel Başkanımız Türkeş Güney, “Kamu görevlileri arasında, yukarı ile aşağı arasında, maaş ve ücretler arasında uçurum oluştu. Sebebi yetkili ancak etkisiz sendikanın toplu sözleşme masasında % yüzdelik zamlarla kamu görevlilerini mağdur etmesidir. Özellikle alt derecelerdeki kamu görevlilerinin maaş ve ücretlerine iyileştirme yapılmalıdır. Üst ile alt derecedeki memurlar arasındaki uçurum daha da açılmadan, büyümeden kapatılmalıdır” dedi.

Ayrıca Genel Başkanımız, Sendikamızın 3600 ek gösterge, Sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi, YHS Çalışanlarının GİH Sınıfına geçirilmesi, memurlarımıza kira yardımı yapılması, yemek yardımlarının nakdi olarak yapılması, vergi dilimlerinde düzenleme yapılması konuları hakkında bilgi verdi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI