Atatürk

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ’I ZİYARET ETTİK

Türk Büro-Sen Genel Başkanımız ve Toplu Sözleşmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Türkeş Güney AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile bir araya geldi.
TBMM’de gerçekleşen görüşmede, Türk Büro-Sen Genel Başkanımız Türkeş Güney Türkiye Kamu-Sen Toplu Sözleşme Hazırlık Komisyonunda alınan kararlara uygun olarak AR-GE Merkezimizce hazırlanan 3600 ek gösterge kanun değişikliğinde aksayan yönlerin giderilmesi ve birinci derecedeki bütün kamu görevlilerine 3600 ek gösterge verilmesi konusundaki raporumuz ve değişiklik teklifimizi Mustafa Elitaş’a ileterek, raporumuzun detaylarına ilişkin detaylı bir bilgilendirme de yaptı.

TÜRKEŞ GÜNEY: 3600 EK GÖSTERGE KONUSUNDA TÜM KAMU GÖREVLİLERİMİZİ MUTLU EDECEK SONUÇLAR İÇİN ÇABA SARFEDİYORUZ

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile yapılan görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türk Büro-Sen Genel Başkanımız ve Toplu Sözleşmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Türkeş Güney, “Türkiye Kamu-Sen olarak ek gösterge konusunun bütün memurlarımızı kapsayacak ve hiçbir mağduriyet oluşturmayacak şekilde yürürlüğe girmesi için her türlü çabayı gösteriyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız alternatifli önerilerimizi yetkililere sunuyor, gerekçeleri ile açıklıyoruz. En kısa sürede ek gösterge sorununu herkesi mutlu edecek şekilde gündemden çıkaracağız. Yetkililerimizden de bu konuda hassas bir yaklaşım talep ediyoruz. ” dedi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI