Atatürk

ÇANKIRI ŞUBE KADIN KOLLARIMIZ KADIN ÜYELERİMİZ İLE BULUŞTU

Çankırı Şube Kadın Kollarımızca Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğine Türkiye Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi ve Türk Büro Sen Şube Başkanı Yüksel DEMİRBAŞ ile Şube Yönetimi, Şube Kadın Kolları Başkanı Fatma Nurdan KÖKSALDI ve Kadın Komisyon üyeleri Meltem ÜNLÜ, Beyhan İNCE ve Çiğdem YILDIZ, Belediye Başkanı İsmail Hakkı ESEN‘in eşi Betül ESEN, Türk Eğitim Sen Kadın Kolları Başkanı Aygül ÇELİKER ve yönetimi ile çok sayıda kadın üyemiz katıldı.

Çankırı Şube Kadın Kolları Başkanı Fatma Nurdan KÖKSALDI yaptığı konuşmasında anneler gününü kutladıktan sonra, “Covid 19 kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte bu türden etkinliklere devam edip, daha sık bir araya gelmek istediklerini” söyledi. Gelen misafirlere katılımları için ayrı ayrı teşekkür etti ve kadın komisyon üyelerini misafirlere tanıttı.

Daha sonra konuşma yapan Türk Büro Sen Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Çankırı İl Temsilcisi Yüksel DEMİRBAŞ kadın üyelerimizin anneler gününü kutladı ve Türk Büro-Sen olarak Çankırı’da bu yıl da en çok üyeye sahip yetkili sendika olduklarının bilgisini verdi.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI