Atatürk

TÜRK HEYETİNİN AZERBAYCAN ZİYARETİ SÜRÜYOR 03 Kasım 2020, Salı | 09:00

 

03 Kasım 2020, Salı | 09:00

 

Aralarında Konfederasyonumuzun da bulunduğu, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) heyetinin Azerbaycan temasları devam ediyor.
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’nin de yer aldığı işçi, memur ve işveren temsilcileri heyeti temasları çerçevesinde Azerbaycan Hemkarlar ittifakı Genel Başkanı Seddar Mahbeliyev’i ziyaret ederek desteklerini ilettiler.

Bütün imkanlarla Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğunun vurgulandığı görüşmede Genel Başkanımız Önder Kahveci, “Nerede bir Türk var ise bizim yüreğimiz, hissiyatımız onlarladır” dedi.

Görüşmede, en kısa zamanda vatan toprağı olan Karabağ’a Azerbaycan bayrağının dikileceğine olan inanç bir kez daha dile getirildi.

Üç defa ateşkes isteyen ama ateşkesi kendi bozan Ermenistan’ın da sert dille eleştirildiği görüşmede, Ermenistan’ın sivilleri vurarak savaş suçu işlediğine vurgu yapıldı.

Heyet, vatan uğrunda şehit düşen askerlerimize yüce Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize de acil şifalar temenni etti.

Azerbaycan Hemkarlar İttifakı Genel Başkanı Seddar Mahbeliyev ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk halkının bize verdiği destek bizi daha da güçlü kılmaktadır. Biz bir millet iki devletiz” dedi.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI