Atatürk

SGK BAŞKANI İSMAİL YILMAZ’A TALEPLERİMİZİ ETTİK

22 Haziran 2020, Pazartesi | 12:48

Genel Başkanımız Osman Eksert beraberinde Ankara SGK Şube Başkanımız Emrah Karakurt ile 22.06.2020 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı İsmail Yılmaz’ı ziyaret etti.

Çalışanların sorunları ve Sendikamızın taleplerinin görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Osman Eksert, “Pandemi öncesi ve pandemi döneminde de SGK çalışanları özverili bir şekilde çalışarak, 83 milyon vatandaşımıza eksiksiz bir şekilde hizmet vermiştir. SGK çalışanları uzmanlık işi yapmaktadır ve Sendikamız SGK çalışanlarına uzmanlık hakkı verilmesi için TBMM’ye kanun teklifi vermiştir. Her zaman mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayan SGK çalışanlarının özlük ve ekonomik haklarında iyileştirme yapılmadır” dedi.

Ayrıca Genel Başkanımız Osman Eksert, pandemi sürecinde çalışanların (maske, eldiven ve dezenfektan vs.) ihtiyaçlarını eksiksiz hazır eden SGK Yönetimine de teşekkür etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı İsmail Yılmaz ise, Sendikamızın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sendikanızın haklı taleplerini inceleyeceğiz ve çalışanlarımızın özlük ve ekonomik haklarında iyileştirme yapmak için Sendikanızla çalışmaktan mutluluk duyarız” dedi.

 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI