Atatürk

SGK BAŞKANI BAĞLI İLE GÖRÜŞTÜK

10 Ağustos 2016, Çarşamba | 14:43

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş beraberinde Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Aslan ile 10.08.2016 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurulu Başkanı Mehmet Selim Bağlı’yı ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, “Kamuda FETÖ Terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonlarda titiz davranılmadığı bilgisi Sendikamıza da ulaşmıştır. Detaylı araştırma yapılmadan binlerce memur suçlu addedilip görevden el çektirilmekte, açığa alınmakta ya da gözaltına alınmaktadır. FETÖ Terör örgütü ile hiçbir bağlantısı olmadığı halde birçok memur mağdur edilmiştir. Özellikle asılsız ihbarların dikkate alınması memurlar arasında paniğe sebep olmuştur. Bu durum aynı zamanda memurlarımızın itibarlarını da zedelemektedir. Biz Türk Büro-Sen olarak, bu hususta kurum yönetiminin gerekli hassasiyeti göstermesi, gerçekten suçlu olanların ceza almaları ve suçsuz olanların ise mağdur edilmemesini talep etmekteyiz” dedi.

SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı ise, “ Biz de titiz davranmak zorundayız elbette… FETÖ terör örgütü ile ilgili olarak, haklarında yeterli bilgi ve belge bulunmamış olanların göreve iadesinden yanayız. Biz de sizlerle aynı hassasiyetleri paylaşıyoruz” dedi.

Ayrıca Genel Başkanımız, 15 Temmuz hain kalkışması esnasında hainlerin kurşunları ile şehit olan SGK Ankara Hasanoğlan Arşiv çalışanı ve Sendika üyemiz Ali İhsan LEZGİ’nin adının, nüfusa kayıtlı olduğu Ankara’nın Kazan ilçesi SGM Müdürlüğü’ne verilmesinden dolayı, Kurum Başkanı Bağlı’ya teşekkür etti.
 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI