Atatürk

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASINDA SGK BAŞKANINDAN KONFEDERASYONUMUZA ZİYARET

13 Mayıs 2014, Salı | 15:37

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan ve kuruma bağlı Başkan Yardımcıları, Genel Müdürler ve Daire Başkanları Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Konfederasyonumuza ziyarette bulundular.

KONCUK: SGK PROBLEMLERİNİ ÇÖZEREK HALKIMIZA ETKİN HİZMET VERMELİDİR

Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayarak sözlerine başlayan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Sosyal Güvenlik Kurumunun yaşayacağı her türlü sıkıntının toplumsal alana da yansıyacağını söyledi. Koncuk, “ Sosyal Güvenlik haftası nedeniyle konfederasyonumuza yapmış olduğunuz ziyaret bizleri memnun etmiştir. Bu ziyaret sizlerin hem kurumla hem de kurumlarla ilgili hassasiyetinizi göstermektedir. Sosyal güvenlik insanlarımızın açısından son derece önemlidir. Hizmetlerin verimli ve sistemli bir şekilde insanlara sunulmasında SGK’nın ciddi bir payı vardır. 3’lü yapının teke düşürülmesi sürecinde yaşanan problemlerin varlığını yakından biliyoruz, hala devam eden problemleri de biliyor ve görüyoruz. Ancak, biz inanıyoruz ki bu sorunlar da inşallah kısa zamanda çözülecektir.
Sosyal Güvenlik Kurumunda yaşanabilecek her sıkıntı toplumsal anlamda kendini gösterir. Sosyal güvenlik ülkelerin gelişmişliği ile alakalı bir göstergedir. Türkiye önümüzdeki süreçte edinilen tecrübeleri hayata geçirerek, problemleri çözerek sağlam bir sosyal güvenlik altyapısı oluşturmalı ve halkımıza çok daha kaliteli ve etkin hizmetler verebilmelidir.

Bu ülkenin en etkin sivil toplum kuruluşlarından birisi olan  Türkiye Kamu-Sen olarak sizlere elimizden gelen her türlü yardımı sunmaya hazırız. Bu çerçevede tekrar Sosyal Güvenlik haftasının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

İLHAN: ÇABAMIZ VATANDAŞLARIMIZA DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİNDİR

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan ise, Türkiye Kamu-Sen’in bugüne kadar kendilerine verdiği destek için teşekkür etti. İlhan, “ İşbirliği son derece önemli, diyalog çok önemli. Geçmişte de her türlü vesile ile görüşlerinize başvurma gayreti içinde olduk. SGK olarak vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerimizin etkinliği ve kalitesini artırmak adına çaba sarf etmekteyiz. Elbette eksik, hata ve yanlışlarımız olacaktır ama biz bu yaşanan problemleri sizlerin de katkısıyla çözme noktasında adımlar atmak arzusundayız. Ben tekrar şahsım ve kurumum adına Sosyal Güvenlik haftası nedeniyle bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Soysal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan Genel Başkanımıza günün anısına bir şilt takdim etti. Genel Başkanımız İsmail Koncuk ise SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan’a Türkiye Kamu-Sen’in nostaljik radyosunu  armağan etti.

SGK Başkanı ve heyetinin Konfederasyonumuzu ziyaretinde Genel Başkan İsmail Koncuk’la birlikte , Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türk Haber-Sen Genel Başkanı Sedat Yılmaz,  Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Mehmet Özer, Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci’de hazır bulundu.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI