Atatürk

SGK GÖREVDE YÜKSELME SINAVI EĞİTİMLERİMİZ CUMA GÜNÜ BİTİYOR

31 Mart 2014, Pazartesi | 13:47

Sendikamız Genel Merkezi tarafından 6 Mart 2014 tarihinde başlatılan SGK Görevde Yükselme Sınavı Eğitimimiz, Cuma günü saat 15:30’dan itibaren yapılacak soru çözümleri ile sonlandırılacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılacağının ilan edilmesinin ardından Sendikamız alanında uzman eğitmenlerle Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanı üyelerimiz için Konfederasyonumuz Genel Merkezi’nde eğitime başlamıştı.

Ayrıca, sınava Ankara dışından katılacak üyelerimiz için de derslerimizi web sayfamız üzerinden yayınlayarak, sınavlara hazırlanmalarını sağladık.

Derslerimize katılan üyelerimiz ise, Sendikamızın bu faaliyetinden dolayı memnun olduklarını, eğitmenlerin konularına hakim olmasının oldukça avantaj sağladığını ve sınavlar öncesi bu faaliyetlerin internet üzerinden ve reel ortamda devam etmesi gerektiğini belirttiler.

SGK Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı eğitimlerimiz, 4 Nisan 2014 Cuma günü soru çözümlerinin yapılmasından sonra tamamlanacak.

Türk Büro-Sen olarak sınava katılacak tüm üyelerimize başarılar dileriz.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI