Atatürk

MOBBİNG UYGULAMALARINDA USTALAŞAN SGK YÖNETİMİ (!), ÇALIŞANLARINA UZMANLAR VASITASIYLA MOBBİNG EĞİTİMİ VERDİRİYOR

12 Haziran 2013, Çarşamba | 10:04

Personeline mobbing uygulayarak müthiş bir başarı gösteren SGK yönetiminin(!), uzman kişiler vasıtasıyla mobbingle ilgili eğitim ve konferanslar düzenlemesi oldukça anlamlıdır(!). Çünkü, uzun yıllardır uğradıkları mobbing ve ayrımcılık nedeniyle hayli tecrübeli olan SGK çalışanları, mobbing konusunu bir kez de uzmanlardan dinleyerek tecrübelerini pekiştirmişlerdir(!).

Bundan dolayı SGK yönetimini kutlamak lazım(!). Bu durum, kurum içinde önemli bir eşiğin aşılmakta olduğunu göstermektedir. Darısı çalışanlarına ayrımcılık yapan, adaletsizlikte sınır tanımayan diğer kurumların başına… 

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 11.06.2013 tarihinde düzenlenen “İş Yerinde Psikolojik Taciz (Mobbing) ve Mücadele Yöntemleri” Paneline Genel Başkan Yardımcımız Cafer Seçer katıldı.

Açılış konuşmasını SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan ve  Devlet Eski Bakanı Güldal Akşit’in yaptığı panelde, mobbing nedir, mobbingin nedenleri nelerdir, mobbing süreci, mobbing etkileri, hukukta mobbing, mobbingle mücadele ve Sosyal Güvenlik Kurumunda mobbingle mücadele konuları katılımcılara anlatıldı.

Panel sonrası katılımcılara Mobbing Anketi yapıldı. 

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI