Atatürk

İŞKUR GENEL MÜDÜRÜ YAZICI İLE GÖRÜŞTÜK

20 Mart 2013, Çarşamba | 09:51

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Aslan, A. Tahir Yüzbaşıoğlu ve Yüksel Seven ile birlikte İŞKUR Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı’yı ziyaret etti.

Sayın Genel Müdür Dr. Nusret Yazıcı’ya, Genel Başkanımız tarafından personel sorunlarının yer aldığı bir dosya takdim edildi.

İŞKUR personelinin sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Genel Müdür Nusret Yazıcı, 10 Mart 2013 tarihinde yapılan Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavının iptal sürecini değerlendirerek sınavın en kısa sürede Ankara’da yapılacağının bilgisini verdi.

Talebimiz olan V.H.K.İ kadrolarının verilmesi konusunda ise, yazılı bir kriter getirilerek bu kadroların verileceğini belirten Yazıcı, 666 Sayılı KHK sonrasında aday memurluktan kadroya geçtikleri halde  ikramiyelerini alamayan personelin mağduriyetinin giderilmesi için Maliye Bakanlığı ile görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Sendikamızın talebi olan çalışanlar arası ücret farklılıklarının giderilmesi ve tüm sözleşmeli personelin kadroya alınması hususunda ise İŞKUR olarak bakış açılarının olumlu olduğunu söyleyen Genel Müdür Dr. Nusret Yazıcı, çalışanların kendileri ile ilgili her türlü talep ve sıkıntılarının karşılanmaya çalışıldığını, çalışanların performansından son derece memnun olduklarını, kurum çalışan sayısının gün geçtikçe arttığını, vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için büyük bir özveriyle çalıştıklarını, 2013 yılı içerisinde 1 milyon kişiye iş imkanı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, 28 – 30 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz ÇSGB, SGK, İŞKUR, DPB Çalışanları Çalıştayımızdan bahsederek, “çalıştayımıza ülkenin dört bir yanından gelen İŞKUR personeli iştirak etmiş ve sorunlarını dile getirmiştir. Çalıştay sonuç bildirgemiz ve kurum sorunları kitapçık haline getirilerek başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Başbakana, Bakanlar Kuruluna, Siyasi Parti Liderlerine ve İŞKUR üst düzey yöneticilerine gönderilmiştir” dedi.

İŞKUR Genel Müdürü Sayın Nusret Yazıcı ile sıcak bir ortamda geçen görüşmemizde, Sayın Genel Müdür sendikamızın taleplerine olumlu baktığını ifade etti.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI