Atatürk

ÜLKE GENELİNDE BİR SAAT İŞ BIRAKTIK (Haber 1)

15 Ocak 2008, Salı | 17:22

Konfederasyonumuzun Türkiye genelinde başlattığı 1 saat iş bırakma eylemine sendikamızdan tam destek.

Bugün mesai saati ile başlayan 1 saatlik iş bırakma eylemine hizmet kolumuza bağlı kurumlarda yoğun katılım sağlandı.


ANKARA

SGK Başkanlığı:
SGK Başkanlığı önünde saat 08.30 da başlayan iş bırakma eylemine Konfederasyon Genel Başkanımız Bircan Akyıldız’ın, Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Sendikalarımızın Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara Şube Başkanlarımız, Şubelerimizin Yönetim Kurulu Üyeleri ve kurum çalışanları katıldılar.

İş bırakma eylemimiz Konfederasyon Genel Başkanımız Bircan Akyıldız’ın yaptığı basın açıklaması ile son buldu.


Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı:


Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı önünde gerçekleştirilen iş bırakma eylemine kurum çalışanlarının yoğun ilgisi vardı. Konfederasyon Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyemiz Osman Eksert, Ankara 8 nolu Şube Başkanımız ve Şube yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı eylem, Şube Başkanımız Ferzail Gürün’ün yaptığı basın açıklamasıyla sonra erdi.


DMO Genel Müdürlüğü:


DMO Genel Müdürlüğü önünde yapılan iş bırakma eylemine kurum çalışanlarının yanında Genel Sekreterimiz Sabahattin Kavlak’da katıldı. DMO İşyeri temsilcimiz Mehmet Özmen’in yaptığı basın açıklaması sonrası eylem son buldu.

BAĞ-KUR İl Müdürlüğü:


Devredilen Ankara BAĞ-KUR İl Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen iş bırakma eylemine çalışanların yanında vatandaşların da katılımı gözlendi. Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreterimiz Hüseyin Aslan’ın yaptığı basın açıklaması sonrası bir saatlik eyleme son verildi.


SSK Genel Müdürlüğü:


Devredilen SSK Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen 1 saatlik iş bırakma eylemine Ankara 1 nolu Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanında kurum çalışanlarının yoğun katılımı sağlandı. Şube Başkanımız Dinçer Güler’in yaptığı basın açıklaması sonrası eyleme son verildi.


SSK Ankara Sigorta Müdürlüğü:


Devredilen SSK Ankara Sigorta Müdürlüğü çalışanları işyeri önünde gerçekleştirdikleri 1 saatlik iş bırakma eylemi işyeri temsilcimiz Ergün Gülümser’in yaptığı basın açıklamasıyla son buldu.


Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği:


Genel Mali Sekreterimiz Rahmi Erdem’in de katıldığı bir saatlik iş bırakma eylemi Ankara Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği önünde de gerçekleştirildi. Genel Mali Sekreterimiz Rahmi Erdem’in yapmış olduğu basın açıklaması sonrası Arama Kurtarma Birliği çalışanları mesailerine başladılar.


Çatalhan Maliye Kompleksi:


Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreterimiz Bayram Öztürk ve Ankara 2 nolu Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin yanında kurum çalışanlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen 1 saatlik iş bırakma eylemi Gn.Mevz ve Tpl.Görş.Sekreterimiz Bayram Öztürk’ün yaptığı basın açıklaması ile son buldu.


Kavaklıdere, Cumhuriyet ve Başkent Vergi Daireleri:


Kavaklıdere, Cumhuriyet ve Başkent Vergi Daireleri çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen 1 saatlik iş bırakma eylemi Genel Teşkilatlandırma Sekreterimiz M.A. Özer’in yaptığı basın açıklaması ile son buldu.


Adalet Bakanlığı:


Adalet Bakanlığı çalışanları da 1 saatlik iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Ankara 11 nolu Şubemizin Yönetim Kurlu üyelerinin de katıldığı iş bırakma eylemi Şube Başkanımız Ramazan Koç’un basın açıklaması ile son buldu.


İSTANBUL

Beşiktaş V.D. Kompleksi:


Beşiktaş, Mecidiyeköy ve Şişli V.D. çalışanlarının katıldığı iş bırakma eylemine Vergi Dairesi çalışanlarının yoğun katılımı dikkat çekti. Çalışanların yanı sıra İstanbul 1 nolu Şube Başkanımız Serdal Özbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul 4 nolu Şube Başkanımız Nevzat Uyar ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı iş bırakma eylemi 4 nolu Şube Başkanımız Nevzat Uyar’ın yaptığı basın açıklamasıyla son buldu.


Kadıköy V.D. Kompleksi :


Tuzla, Sultanbeyli ve Kozyatağı Vergi dairelerinde oluşan ve Kadıköy V.D. Kompleksi önünde gerçekleştirilen bir saatlik iş bırakma eylemine yoğun katılım sağlandı. İstanbul 5 Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizin de katıldığı eylem Şube Başkanımız Lütfi Açmaz’ın basın açıklamasıyla son buldu.


Sirkeci PTT’si Önü:


Türkiye Kamu-Sen İstanbul İl Temsilciliği tarafından Sirkeci PTT binası önünde gerçekleştirilen eyleme İstanbul 2 nolu Şube Başkanımız Süleyman Tokgöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul 3 nolu Şube Başkanımız A.Fehmi Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 6 nolu şubemizin Yönetim Kurulu Üyelerinin yanında şubelerimizin örgütlü olduğu kurumlardan yoğun katılım sağlandı.


İZMİR


Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilciliğince İzmir Posta İşletme Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen iş bırakma eylemine İzmir Şube Başkanımız Nebi Yay ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra üyelerimizin yoğun katılımı ile destek verildi.


MERSİN


Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliği tarafından Mersin SSK İl Müdürlüğü binası önünde gerçekleştirilen iş bırakma eylemine SSK İl Müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra Şube Başkanımız Mustafa Aşiret ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldılar. Kamu çalışanlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen eylem, yapılan basın açıklamasıyla son buldu.


ADANA


Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliğince gerçekleştirilen iş bırakma eylemine Adana Şube Başkanımız Turan Topalhan ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra üyelerimizin yoğun katılımı ile destek verildi.


KOCAELİ


Kocaeli Şubemizce Devredilen SSK İl Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen iş bırakma eylemine Kocaeli Şube Başkanımız Mehmet Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra kurum çalışanları da yoğun bir katılım sağladılar. Şube başkanımız Mehmet Aydın’ın yaptığı basın açıklaması sonrası iş bırakma eylemine son verildi.






Sosyal Güvenlik Kurumu

Hazine Müsteşarlığı

Bağ-Kur

Sivil Savunma











Ankara
Çatalhan Maliye Kompleksi

Adalet Bakanlığı

Çankaya Sigorta Müdürlüğü

İstanbul Sirkeci PTT Önü









İzmir
Posta İşletme Müdürlüğü

Mersin SSK

Adana

Kocaeli SSK

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI