Atatürk

KURUM ZİYARETLERİNDE İLKELİ SENDİKAL MÜCADELEYE DESTEK

22 Nisan 2006, Cumartesi | 12:58

Genel Başkanımız Fahrettin YOKUŞ 21.04.2006 tarihinde Ankara’da 6 nolu Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bağ-Kur Genel Müdürü Sayın Saner GÜNGÖR’ü ziyaretine müteakip Bağ-Kur çalışanlarını ziyaret etti.

Aynı gün S.S.K Ankara Sigorta Müdürlüğü Çalışanlarının servisleri S.S.K. 1 nolu şube Yönetim kurulu üyeleri ile beraber ziyaret ederek Kamu Personel Rejimi yasa tasarısı ve Reform olarak adlandırılan Sosyal Güvenlik yasa tasarıları ile çalışanların Mevcut haklarından geriye götürülmek istendiğini belirterek, Çalışanları Bu yasalara karşı çıkılması için sendikalara destek olmaları gereğini anlatmasından sonra üye olarak onurlu mücadelede bizde varız diyen Bağ-Kur ve S.S.K çalışanlarına Genel Başkan Fahrettin YOKUŞ teşekkür etti.

4688 sayılı Kamu Görevlileri sendikaları kanunu gereği kurumlarda en fazla üyeye sahip sendikalarla kurumu sevk ve idareye yetkili kamu işvereni ile eşit sayıda Sendika yetkilisi ile her yıl Nisan ve Ekim aylarında yapılan kurum idare kurulu Bağ-Kur Genel Müdürlüğünde Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Hüseyin ASLAN’ın katılımı ile yapıldı.

Genel Sekreter Sabahattin KAVLAK ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanları ile Bakanlıkta bir araya gelerek sendikal mücadele ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi vererek Bakanlıkta sendikamızı temsil edecek yeni yönetimi oluşturdu.

DİĞER HABERLER
HABERLER

Sosyal Medyada TÜRK BÜRO-Sen

GENEL BAŞKAN

TÜRKEŞ GÜNEY

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI